onsdag 30 april 2014

Dagens äventyr

Vi gick på café med bebin för första gången idag. Jag och mannen och vår 2,5 månaders bit. Det gick bra! Med första sonen var allt sånt så jobbigt, han gillade INTE nya miljöer. Så jag har varit lite nervös att med nya bebin ut bland folk. Men det gick bra. Tajming är såklart det viktigaste. Han hade precis vaknat, ammat och var nybytt. Då gick vi till caféet som ligger 5 min bort. Tog en fika och satt där säkert 30-45 minuter. Sen sades det ifrån och då rörde vi oss ut. Bebis däckade i vagnen och vi kunde handla lite inför kvällen i mataffären på vägen hem. Win win.




tisdag 29 april 2014

Mer shopping och lite viktångest

Får lite dåligt samvete när jag inte håller min blogg uppdaterad dagligen. Men får nog inse att det inte går att hålla. Hursomhelst har det inte hänt så mycket förutom det vanliga. 

Fick hem beställningar från Lekmer och Lindex igår. Mycket lyckat enligt 4-åringen som älskar Turtles och Spindelmannen.



Bebisen går in i ngn sorts utvecklingsfas och dreglar som en bulldog och är inte så  nöjd med att ligga själv på en filt längre. Däremot hade han den goda smaken att lägga sig vid 19 igår, vakna o äta vid 0315, somna om och sen vakna ordentligt vid 0715. Tack! Mer sånt!

Själv har jag lite viktångest... Jag gillar inte längre degmagen. Jag vill komma i mina vanliga kläder och vara min vanliga storlek som är mittemellan 36 o 38. Nu är jag en härlig 40-42:a... Väger 78 kg och drar ca 80 cm runt midjan. Suck... 
Har lite svårt att komma igång men målet är ju att ändra små saker i vardagen som jag kan hålla hellre än att gå en diet. Steg 1 är att byta ut Lätta mot Philadelphia light på mackan. Äta mer knäckebröd och röra mer på mig. Jag ska sikta mot att göra 3 hemmaövningar varje dag: plankan eller armhävningar och benböj och utfallssteg. Sen ska jag ta mig ut och springa en liten sväng i skogen ca 2 ggr/vecka. Så får vi se vad det ger för resultat.