söndag 2 februari 2014

Söndag och ingen bebis än

Jag tror inte bebin hörde på riktigt när jag berättat för alla som vill höra att helgen vore en mycket bra tid för förlossning. Inga som helst känningar. Bara en sur och rastlös 9 månaders gravid kvinna. Det grå, solfattiga och regn/snö-tunga vädret hjälper INTE sinnesstämningen ett enda dugg.

För att inte bara sitta hemma och fräsa åt stackars familjen var 5:e minut kom vi på att vi borde ta oss till Naturhistoriska. Sonen är inne i en dinosaurieperiod och vi har pratat om att ta oss till muséet  och kolla in riktiga skelett och sånt.

Att gå på museum med en 4-åring går i raketfart, det är liksom inget stå och läsa framför en monter eller ibland ens titta in i en monter. Sonen nickar entusiastiskt och utbrister Aha! och springer vidare till nästa dinosaurie, vildsvin, val, jätte-groda eller bergsuv. Men på det stora hela var det väldigt skönt för alla att se något nytt och sonen var lite speedad men ändå vid gott mod. 2 timmar senare var alla nöjda och sonen däckade i bilen på väg hem.

Sonen blev impad.

Även de här, mina största gravidjeans börjar spänna olycksbådande över magen. Är det inte dags snart?

Sonen trivdes bäst bland Nordiska djur och Människan. Misstänker att det står i direkt samband med att man fick röra fler saker där. 


En rätt skön söndag ändå. Men innan nästa söndag ska bebin ha kommit ut. Så det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar